Over Pepa Beveiliging

Sinds de start in 1995 is Pepa Beveiliging gekend als dé slotenmaker in Londerzeel en omgeving. Wij openen en herstellen alle sloten.

Veiligheidscilinders
63%
Sleutels
87%
Electronische Beveiliging
75%
Dienstverlening
100%

Alle Panden

Van eenvoudige beveiliging tot complexe panden, wij zorgen voor zekerheid

Geschiedenis

Met ruim 18 jaar ervaring en ontelbare geslaagde projecten mogen wij ons met trots een zeer betrouwbare beveiligingsfirma noemen. Pepa is gegroeid uit de kennis en activiteiten van schrijnwerkerij Etalmo van de familievader, waar de kneepjes van het vak werden geleerd. Sinds de start in 1995 is Pepa Beveiliging gekend als dé slotenmaker in Londerzeel en omgeving.

Dienstverlening

Van eenvoudige beveiliging tot complexe panden, wij zorgen voor zekerheid.

Pepa staat voor een persoonlijke en flexibele dienstverlening met de focus op de beveiliging van uw woning of bedrijf.

Technopreventie is onze specialisatie en dit begrip staat voor mechanische beveiligingsartikelen zoals veiligheidssloten, meerpuntsvergrendelingen en elektrische sloten.

Ontwikkelingen

Wij volgen uiteraard de laatste ontwikkelingen op de voet, zowel qua oplossingen als reglementeringen. Zo kunnen we u ook draadloze toegangscontrole met elektronische cilinders aanbieden, te openen met badge of in combinatie met vingerscan.

Onze Filosofie

Pepa staat voor een persoonlijke en flexibele dienstverlening met de focus op de beveiliging van uw woning of bedrijf.

Erkend Slotenmaker

Tevens zijn wij ‘erkend’ slotenmaker/hersteller voor de verzekeringsgroep van de Fortis bank, via Benelux Assist. Indien u juist verzekerd bent, worden de herstellingen door ons vakkundig en volledig ‘gratis’ uitgevoerd en terugbetaald door Fortis.

Prijs/Kwaliteit

En het prijskaartje? Wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding!

Verlies ook niet de steunmaatregelen van de overheid uit het oog! De belastingvermindering bedraagt 30 % van de uitgaven voor de beveiliging van een woning tegen inbraak of brand.

Onze Merken

Onze merken: Iseo, Litto, Abus, Dieckmann, Mul-T-Lock, Burg-Wächter, Evva, Euroblok, Dombrecht en Dom.

Stuk voor stuk belangrijke merken, gevestigde waarden en wereldleiders in veiligheidsartikelen. Enkel de beste kwaliteit, sterk gewaardeerd en zeer betrouwbaar!

Pepa Beveiliging

Een klein team met grootse ideeën.

technopreventie adviseur en slotenmaker te Londerzeel
Diefstal en Inbraakbeveiliging Oplossingen Pepa 99